Ο δράκος του facebook και η σχέση του με την Πάτρα

Γόνος γνωστής εύπορης οικογένειας που ασχολείται με εμπόριο αθλητικών ειδών και διαθέτει κατάστημα και σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, είναι ο λεγόμενος «δράκος  του Facebook», που προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι μέσω της σελίδας του στο κοινωνικό σάιτ, υπέκλεπτε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών 13 έως 15 ετών που δημοσιοποιούσαν στις σελίδες τους.

Στην συνέχεια με το υλικό αυτό και μέσω μοντάζ δημιουργούσε βίντεο πορνογραφίας μοντάροντας τα πρόσωπα των κοριτσιών πάνω σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό.

Στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών,  πολλά από τα οποία είναι από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Η διαφωνία αρχικά για την προφυλάκισή του, ήταν στο ότι ο ανακριτής ζήτησε την ευνοϊκότερη της φυλάκισης μεταχείριση του 22χρονου αποδεχόμενος την άποψη που προέβαλε ο κατηγορούμενος ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι τα θύματά του ήταν ανήλικες, με τον εισαγγελέα να υποστηρίζει πως ο νεαρός είχε πλήρη για την ηλικία των κοριτσιών και για τον λόγο αυτό ζήτησε την φυλάκιση του.

Τελικά με απόφαση του δικαστικού Συμβουλίου διατάχθηκε η προφυλάκιση του.