Σήμερα Μ. Πέμπτη οι πρώτοι ταξιδιώτες στο αεροφρόμιο του Αράξου

Σήμερα ξεκινούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Αράξου, καθώς την Πρωτομαγιά είχε προγραμματιστεί αρχικά, αλλά ακυρώθηκε λόγω της απεργίας.

Μπορεί αυτή η πτήση να ακυρώθηκε όμως οι Ρουμάνοι θα έρθουν. Το αεροδρόμιο θα υποδεχθεί τους πρώτους ταξιδιώτες την Μ. Πέμπτη όπου θα φτάσουν τρεις πτήσεις από την Γερμανία ( Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Ανόβερο).

Ο Γκουβίτσας δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον παρά τα εμπόδια
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι το αεροδρόμιο θα έχει μία καλή σαιζόν. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά παρά τα εμπόδια που έχουν φέρει κυρίως οι πόλεμοι. Υπάρχουν για παράδειγμα  οι χώρες τις Βαλτικής που εμμέσως σχετίζονται με τον πόλεμο Ρωσίας- Ουκρανίας και αυτό είχε αντίκτυπο. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, από τα μέσα του Ιουνίου το αεροδρόμιο θα αρχίσει να υποδέχεται περισσότερους ταξιδιώτες από περισσότερες χώρες.  Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία θα έχουν τη δική τους θέση στη λίστα. Η Ιταλία έχει ήδη ενταχθεί ενώ θα έχουμε και πτήσεις από Βέλγιο και Τσεχία» καταλήγει ο κ. Γκουβίτσας.

Να θυμίσουμε ότι αεροδρόμιο πριν λίγες μέρες λειτούργησε προκειμένου να υποδεχθεί τη διεθνή ολυμπιακή επιτροπή ενώ οι ιδιωτικές πτήσεις, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα αυξηθούν, γίνονται όλο το χρόνο.