Στήνουν εκλογικά κέντρα τα κόμματα στην Πάτρα-"Φουλάρουν" τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών.

Στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους, αλλά και τα εκλογικά τους κέντρα. Οπου ευελπιστούν να γίνουν στέκια για φίλους και μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει το εκλογικό της κέντρο στην οδό Αγίου Ανδρέου , στη διασταύρωση με την Ερμού. Εκεί που ήταν και στις εθνικές εκλογές, γιατί όπως δεν αλλάζει ομάδα που κερδίζει έτσι ισχύει και για τα εκλογικά κέντρα, λένε τα στελέχη του κόμματος.

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζει το δικό του εκλογικό στέκι ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην οδό Κορίνθου, λίγα μόλις μέτρα πριν την πλατεία Γεωργίου, αποχωρώντας από το κέντρο της οδού Αγ. Ανδρέου , που είχαν στις εθνικές εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του φαίνεται να "κλείνει" χώρο που βρίσκεται επί της οδού Μαιζώνος πριν την πλατεία Γεωργίου (στις περιφερειακές εκλογές τον χώρο είχε νοικιάσει η παράταξη του Βασίλη Χατζηλάμπρου).

Το ΚΚΕ προσανατολίζεται για να στήσει εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Γεωργίου, όμως υπάρχουν σκέψεις και για εκλογικό κέντρο.

Εκλογικό στέκι ετοιμάζει και η Νέα Αριστερά, που θέλει να κάνει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην Αχαΐα. Προς το παρόν πάντως ο χώρος συναντήσεων παραμένει στην οδού Ερμού , όπου βρίσκονται τα γραφεία του κόμματος (εγκαινιάστηκαν στο τέλος Ιανουαρίου).

Αισθητή θέλει να κάνει την παρουσία του στην περιοχή και το κόμμα Δημοκράτες του πατρινού Ανδρέα Λοβέρδου (άλλωστε έχει και 5 υποψηφίους από την περιοχή) και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει εκλογικό κέντρο στην Πάτρα.