Η μπούρδα μόνιμα στην δημόσια ζωή

Η μπούρδα μόνιμα στην δημόσια ζωή

Το λέω ειλικρινά. Έχω βαρεθεί την ανοησία των πολιτικών στην δύσμοιρη Ελλάδα. Την μπουρδολογία τους και κυρίως την ανάδειξη του ανύπαρκτου σαν κάτι υπαρκτό.

Δείτε σας παρακαλώ την βλακεία τους με το "ποιοι θέλουν να πάρουν τις ψήφους των ακροδεξιών" (μετά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών).

Πάντοτε στις εκλογές ΟΛΑ τα κόμματα απευθύνονται στο σύνολο των πολιτών. Όταν λένε "ψηφίστε μας" το λένε σε όλους. Κι όταν ανακοινωθούν τα ποσοστά τους είναι αδύνατον να γνωρίζουν ποιοι και με ποια κριτήρια τους ψήφισαν. Ο κύριος όγκος ναι έχει ιδεολογία. Υπάρχουν κι άλλοι όμως.

Συνεπώς το που θα πάνε οι ψήφοι των Σπαρτιατών είναι αποκλειστικά θέμα των πολιτών που τους είχαν στηρίξει. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πάνε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ακόμα και στο ΚΚΕ. Συνεπώς μπροστά στο αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να ψηφίζει ότι του καπνίσει ή ότι πιστεύει δεν έχεις να πεις τίποτα.

Τι να πεις, όταν ξέρουμε ότι η Χρυσή Αυγή πήρε 7,5% από οργή και ο Λεβέντης 4,5% από καζούρα; Τους ψήφιζαν μέχρι και αριστεροί.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάκης Θεοδωρικάκος που υπήρξε και σοβαρός δημοσκόπος, το έβαλε σωστά όταν πρόσφατα δήλωσε: «εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες».

Έρχεται όμως ο πάντα αδιόρθωτος ΣΥΡΙΖΑ να πει μπούρδες. Ποιος, ο ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο 36% παίρνοντας ψήφους από παντού. Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι ήταν μόνο αριστεροί όσοι τον ψήφισαν τότε.

Δείτε την δήλωση Κασσελάκη: «Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η Ν.Δ. είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι ακραίοι χωράνε, από υποψήφιους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους».

Είναι καθημερινό φαινόμενο λοιπόν, η μπούρδα να είναι μονίμως στην ατζέντα των πολιτικών και το γιατί, εξηγείται εύκολα. Γιατί δεν είναι άξιοι να μιλήσουν για τα σοβαρά. Δυστυχώς για την χώρα.