Εκτός 10άδας η Σάκκαρη με μια ακόμη ήττα σε δικό της παιχνίδι

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Μαρία Σάκκαρη δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις της και έχει και το ταλέντο και την ικανότητα να είναι σταθερά στις 10 καλύτερες τενίτριες του κόσμου. Δυστυχώς, δεν μπορεί να υποταξει τον κακό της εαυτό. Ένα κυριολεκτικά δικό της παιχνίδι με την Νοσκοβα το έχασε και οι επιπτώσεις είναι πολλές.

Η Σάκαρη με την ήττα αυτή βγήκε από την 10άδα που είχε μπει τον Σεπτέμβριο του 2021. Πλέον πέρασε στην θέση 11 αφού έχασε για μια ακόμη φορά, ένα δικό της παιχνίδι, από την Νόσκοβα.

Η τρίτη σερί ήττα της από κατώτερη αντίπαλο αυτή τη φορά στην Ντόχα είναι ενδεικτική: Η Σάκκαρη πήρε εύκολα 6-3 το πρώτο σετ και στο δεύτερο ενώ ήταν μπροστα με 5-3, είχε ματς πόιντ προηγούμενη με 40-15, ενώ σέρβιρε η Νόσκοβα. Όχι μονο έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αλλά στη συνέχεια, σερβίροντας η ίδια, αντί να κάνει το 6-4 έγινε το 5-5.

Ήταν η στιγμή που οι περισσότεροι από όσους την παρακολουθούμε ξέραμε ότι τελικά θα χάσει, όχι από την ανωτερότητα της αντιπαλου της αλλά από δικα της λάθη. Έτσι και έγινε.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης