Άφαντος ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Χριστόπουλος

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστα Χριστόπουλου από το χώρο του λιμανιού σήμερα το πρωί, όπου βρισκόταν υπό κράτηση ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός και ο δημοτικός υπάλληλος.

Η απουσία Χριστόπουλου σχολιάστηκε αρνητικά από το σύνολο των παρεβρισκομένων, δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων, εκπροσώπων φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων, δεδομένου ότι ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης έχει ψηφίσει θετικά για την απομάκρυνση του φράκτη από τη λιμενική ζώνη, βάσει της οποίας έγιναν οι προσαγωγές.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του δημάρχου βρέθηκαν όλοι οι άλλοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δηλαδή οι Δημήτρης Κατσικόπουλος, Κώστας Πελετίδης, Δημήτρης Αϊβαλής και Χρήστος Πατούχας, ενώ ο Ανδρέας Τζουραμάνης που βρίσκεται στο εξωτερικό με ανακοίνωσή του εκφράζει τη συμπαράστασή του.

Στο χώρο του λιμανιού βρέθηκε το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χριστόπουλου, Σπύρος Πολίτης, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν το πρωί στο λιμάνι από την παράταξη του ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Αναμένεται η τοποθέτηση της παράταξης να γίνει σε λίγη ώρα όπου συνεδριάζει εκτάκτως στις 8 το Δημοτικό Συμβούλιο.