Ανδρέας Τζουραμάνης: Εδώ και τώρα το θαλάσσιο μέτωπο στους Πατρινούς!

Η Πρωτοβουλία Πάτρας με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αντιδήμαρχο κ. Σιγαλό και όλους τους συλληφθέντες σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας. Όπως αναφέρει:

"Η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας το πνεύμα της απόφασης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου για κατάληψη του χώρου αν μέχρι τη Δευτέρα 16/1 ο ΟΛΠΑ Α.Ε. δεν είχε υπογράψει το σύμφωνο παραχώρησης (όπως είχε εντολή από τον Υπουργό Οικονομικών), συνάντησε απέναντί της τη λογική της μη αλλαγής της υφιστάμενης κατάστασης, η οποία βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία με το αίσθημα των κατοίκων της πόλης.

Ο κ. Τζουραμάνης, ευρισκόμενος στο εξωτερικό, ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα σε επικοινωνία με το γραφείο του κ. Δημάρχου και δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή του στη Δημοτική Αρχή για αυτό το θέμα, όπως εξάλλου είχε τοποθετηθεί ρητά και ξεκάθαρα στο Δημοτικό Συμβούλιο (προφανώς δε θα μπορέσει να παραστεί στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο).

Η απόδοση του θαλάσσιου μετώπου είναι πολιτικό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλες τις πλευρές. Η νομική πρέπει να υπηρετεί την πολιτική και όχι το αντίθετο.

Είμαστε μαζί με όλους τους Πατρινούς στο δίκαιο αίτημά τους για το θαλάσσιο μέτωπο!"