Επαφές στην Πάτρα της Έφης Χριστοφιλοπούλου-Κάλεσμα για τις ευρωεκλογές

Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Σημερινή προσκεκλημένη ήταν η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός και Επίκουρη καθηγήτρια του ΕΑΠ Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία θα βρέθηκε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της οργάνωσης Αντώνη Κουνάβη, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., στελέχη και εθελοντές.

Την υποψήφια Ευρωβουλευτή της ΝΔ προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης κάνοντας λόγο για μια «κυρία της πολιτικής» με γνώσεις και λόγο, η οποία αξίζει να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ίδια ανέφερε πως είναι μέλος της ΝΔ από τον Μάιο του 2023, παρά το γεγονός ότι άνηκε στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον νυν Πρωθυπουργό την περίοδο της συγκυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά και τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να έχει μια δυνατή ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο για να έχει ισχυρή παρουσία η χώρα μας στην Ε.Ε