Ετοιμάζει δυναμικό "παρών" στην Πάτρα η Νέα Αριστερά"-Νοίκιασε γραφεία στο κέντρο της πόλης

Δυναμικό "παρών" θέλει να κάνει το προσεχές διάστημα η "Νέα Αριστερά" στην τοπική κοινωνία. Μπορεί προς το παρόν να υφίσταται μόνον ως κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά λειτουργεί περισσότερο ως κομματικός οργανισμός.

Ήδη πολλά στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ , έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες συναντήσεις δημιουργώντας τους αρχικούς πυρήνες , ώστε όταν επισημοποιηθεί η δημιουργία του κόμματος όλα να είναι έτοιμα.

Μάλιστα στην Πάτρα έχει νοικιαστεί χώρος, επί της οδού Ερμού, στο κέντρο της πόλης, που θα στεγάζουν τη "Νέα Αριστερά" ως κοινοβουλευτική ομάδα, για να μετατραπούν εν συνεχεία σε κομματικά γραφεία.

Η πρώτη παρουσία

Οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θέλουν να δείξουν τη δυναμική που δημιουργούν και στην προσπάθεια να συσπειρώσουν κόσμο γύρω τους θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους την Παρασκευή.

Στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας , με αφορμή την συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα η "Νέα Αριστερά" θα κάνει την πρώτη εμφάνισή της.

Και αυτό θα γίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο. Θα έχει το δικό της μπλοκ με τα πανό της και εκεί αναμένεται να εμφανιστούν οι περισσότεροι από όσους μεμονωμένα ή ομαδικά αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ αυτών είναι οι πρώην βουλευτές Κώστας Μάρκου, Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Ριζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λάμπρου, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας Μιχάλης Σιδηρόπουλος, το μέλος του συντονιστικού Μαρία Αντύπα, ο π. πρόεδρος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές, ο υποψήφιος βουλευτής Τάκης Γεωργακόπουλος.

Η παρουσία της Σίας Αναγνωστοπούλου, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο , καθώς είναι η μια από τους 11 βουλευτές της "Νέας Αριστεράς" και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται το απόγευμα της Παρασκευής κάτω από το πανό του υπό σύσταση κόμματος, δίνοντας το σύνθημα για δυναμική και ισχυρή παρουσία σε κάθε κοινωνικό μετερίζι.